MUNCESTE MAI BINE, TRAIESTE MAI BINE

CORECTITUDINE, PERFORMANTA, CALITATE si ETICA DE LUCRU

Acestea sunt trasaturile pe care le tinem in centrul valorilor noastre.

SECTOARE DE RECRUTARE

Acestea sunt sectoarele principale unde plasam forta de munca.

Maritim

Fair Time Recruitment este specializata in gestionarea navelor și a echipajelor pentru sectorul maritim. Acest sector consta in transportul maritim și oceanic si activități legate de acesta, cum ar fi porturile si pescuitul. Divizia noastra maritima poate furniza echipaje complete pentru fiecare tip de nava din întreaga lume.

Offshore & Regenerabile

Fair Time Recruitment activeaza in furnizarea de personal calificat si experimentat pentru industria offshore si a surselor de energie regenerabila. Agentia noastra ofera specialisti si echipe complete pentru industria maritimă, productie, intretinere, inginerie in industria petroliera si de gaz (platforme petroliere si nave specializate de tip offshore).

Fair Time Recruitment este o companie profesionala de resurse umane, recrutare, selectie, externalizare si aprovizionare cu forța de munca si ofera toate tipurile de categorii precum, ingineri, supraveghetori HSE, tehnicieni – forta de munca calificata, semicalificata si necalificata din România in diferite industrii pentru proiectele lor.

Treci prin toate joburile

Daca esti gata pentru o noua provocare, rasfoieste ofertele de locuri de munca pentru o recrutare din timp, corecta si arunca o privire la locatiile noastre populare unde plasam forta munca. De asemenea, te invitam sa arunci o privire asupra diferitelor tipuri de cariere. Gaseste-ti cariera potrivita pentru zilele noastre. Indiferent de tipul de job pe care il cauti, il poti gasi cu Fair Time Recruitment.

OUR PARTNERS

These are some of the global companies we recruit for

Programeaza o discutie telefonica sau o intalnire

Foloseste formularul nostru pentru a programa o discutie telefonica sau o intalnire cu un reprezentant Fair Time Recruitment

Despre noi

Lucruri pe care vrem sa le stii despre agentia Fair Time Recruitment

Misiunea Noastra

Să fim experti in solutii si strategii unice și inovatoare de resurse umane si strategii pentru maximizarea capitalului uman si a capacitatii organizationale.

Valorile Noastre

Punem pret pe Excelenta, Inovatie, Colaborare si integritate in munca noastra, in conduita noastra si in parteneriatele noastre.

man_worker
0
Companii
0
CV-uri in Baza de Date
0
Joburi Obtinute
woman_laptop_office

CORECT E MAI BINE

Alege un partener cu o echipa dedicata care munceste din greu pentru a-ti aduce o oferta corecta.

ABONEAZA-TE

Primeste informari despre joburi noi direct in casuta ta de mail.

SECRETELE MESERIEI

Articole si sfaturi ce te vor ajuta.

Mesaj restrictii Covid 19

Din cauza situatiei Covid 19 din Romania, vizitele neprogramate la birourile Fair Time Recruitment sunt suspendate.

 

Va rugam programati o vizita la birou sau un interviu telefonic apasand butonul de mai jos.