Unde?

Acestea sunt sectoarele principale unde plasam forta de munca

Maritim

Fair Time Recruitment este specializata in gestionarea navelor și a echipajelor pentru sectorul maritim. Acest sector consta in transportul maritim și oceanic si activități legate de acesta, cum ar fi porturile si pescuitul. Divizia noastra maritima poate furniza echipaje complete pentru fiecare tip de nava din întreaga lume.

Offshore & Regenerabile

Fair Time Recruitment activeaza in furnizarea de personal calificat si experimentat pentru industria de tip offshore si regenerabila. Agentia noastra ofera specialisti si echipaje complete pentru industria maritimă, productie, intretinere, inginerie in industria petroliera si de gaz (platforme petroliere si nave de sprijin).

Maritim la Mal

Fair Time Recruitment este o companie profesionala de resurse umane, recrutare, selectie, externalizare si aprovizionare cu forța de munca si ofera toate tipurile de categorii precum, ingineri, supraveghetori HSE, tehnicieni – forta de munca calificata, semicalificata si necalificata din România in diferite industrii pentru proiectele lor.

Treci prin toate joburile

Daca esti gata pentru o noua provocare, rasfoieste ofertele de locuri de munca pentru o recrutare la timp, corecta si arunca o privire la locatiile noastre populare unde plasam forta munca. De asemenea, poti arunca o privire asupra diferitelor tipuri de cariere. Gaseste cariera potrivita pentru zilele noastre. Indiferent de tipul de job pe care il cauti, il poti gasi cu Fair Time Recruitment.

Nu ezita sa ne contactezi
pentru orice intrebari sau nelamuriri.

CORECT E MAI BINE

Alege un partener cu o echipa dedicata care munceste din greu pentru a-ti aduce o oferta corecta.

ABONEAZA-TE

Primeste informari despre joburi noi direct in casuta ta de mail.

Mesaj restrictii Covid 19

Din cauza situatiei Covid 19 din Romania, vizitele neprogramate la birourile Fair Time Recruitment sunt suspendate.

 

Va rugam programati o vizita la birou sau un interviu telefonic apasand butonul de mai jos.