Experti in domeniu

Suntem Aici
Sa Ajutam

Putem furniza din baza noastra de date, personal experimentat care corespune cerintelor dumneavoastra. Acest lucru poate fi atat pentru nevoile dvs. de echipaj si personal ocazional si de scurta durata, cat si angajari pe termen lung. Tot personalul este atent selectionat in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra specifice. Consultantii nostri au experienta vasta in toate disciplinele noastre, asigurandu-ne ca putem propune candidatii de care aveti nevoie. Personalul si echipajele pot fi contractate individual, dar si ca echipaj complet al navei si/sau proiectului. Ne ocupam de toate documentele, formele si avizele necesare in vederea angajarii: certificate si documnete nationale,ale pavilionului, permise de lucru, planificarea echipajului, zboruri, vize etc.

Nu ezita

Ia Legatura cu Noi

Contacteaza-ne prin e-mail, trimite-ne un mesaj prin paginile noastre  Social Media sau suna-ne direct.

 

Daca doresti, putem stabili o convorbire telefonica / conferinta video sau, daca este mai facil, o intalnire la birourile noastre din Constanta.

De ce

Fair Time Recruitment

01

Sustenabilitate

Vom lucra indeaproape cu tine in fiecare etapa a procesului de angajare – de la intelegerea nevoilor tale specifice, pana la executarea unei solutii personalizate pentru tine.

02

Precizie

Intelegem ca personalul este crucial in succesul unei companii. Ne  angajam sa gasim cei mai potriviti candidati pentru functiile pe care le solicitati.

03

Scalabilitate

Cu experienta in gestionarea a peste 1000 de lucratori, suntem capabili sa acoperim cererea de forta de munca in cel mai scurt timp.

04

Viteza

Suntem capabili sa valorificam experienta noastra vasta pentru a oferi rapid solutii holistice personalizate pentru nevoile dvs. precise 24/7.

Sarcini & Recrutare

Cum functioneaza

Pe baza cerințelor dvs., putem propune candidati pentru angajare directa. Toti candidatii sunt selectati cu atentie. Interviurile pot fi realizate de compania dumneavoastra.

Putem furniza personal cu experienta pentru a instrui si educa propriul personal sa va opereze nava. Avem experienta in lucrul cu echipaje multinationale si multiculturale si am lucrat la nivel global intr-o gama larga de situatii.

Fair Time Recruitment raspunde provocarilor in evolutia flexibilitatii fortei de munca cu solutii holistice adaptate nevoilor dvs. de afaceri. Suntem o companie pune pret pe calitatea serviciilor pentru clienti si ne angajam sa oferim clientilor nostri tot ce putem mai bun.

De la recrutare la servicii de instruire si administrative, oferim un servicii complete, fapt care ne-a permis sa devenim un partener de incredere pentru multe companii internationale.

Fair Time Recruitment este activ in furnizarea de personal priceput si experimentat pentru industria offshore și a energiei regenerabile.

Oferim specialisti si echipe complete pentru industria maritima, productie, intretinere, inginerie în industria petroliera si gazoasă (platforme petroliere și nave de sprijin) cat si industria energiei regenerabile.

Putem livra o gama larga de solutii de inginerie si management de proiect care asigura buna functionare a navei cat si a echipajului.

 

Avantajele parteneriatului cu Fair Time Recruitment pentru personalul echipelor de reparatii de rutina:

 • Personal Calificat – forta de munca experimantata, calificata si motivata
 • Rentabil – in serviciu, planificare si consultare
 • Implicat – fata de prioritatile si interesele dumneavoastra
 • Constiinciosi fata de siguranta – functionand la cele mai inalte standarde de siguranta
 • Disponibilitate – 24 de ore pe zi, disponibil in intreaga lume
 • Constiinciosi fata de mediu – cea mai mare prioritate acordaa protectiei mediului
 • Experimentat – multi ani de experienta in toate tipurile de reparatii de voiaje, porturi sau santiere navale
 • Calitate – imbunatatirea constanta pentru a oferi cea mai inalta calitate

Contactati-ne pentru toate nevoile dvs. de reparatii de rutina

Respectarea cerintelor dvs. de reparatii in timp util si rentabil inseamna a avea oamenii potriviti, la locul potrivit, la momentul potrivit.  Rezerva noastra globala de echipe calificate si motivate a castigat o bogata experienta din munca la nivel mondial.

 

Fair Time Recruitment furnizeaza echipe pentru nave din intreaga lume, industriei offshore si santierelor navale si poate oferi solutii pentru diverse obiective, intretinere si proiecte de reparatii. Prin intermediul rețelei noastre internationale de parteneri si asociati, avem expertiza pentru a furniza solutii de forță de muncă la nivel global la costuri competitive.

 

Grupul nostru de echipe calificate si experimentate provine dintr-o varietate de locatii din întreaga lume, dar în principal din Romania.

 

La Fair Time Recruitment stim ca timpul inseamna bani si ca aveti obiective scumpe de operat. Intelegem, de asemenea, ca trebuie sa facem parte din lantul dvs. valoric, oferind intotdeauna serviciile noastre in conformitate cu specificatiile date si conform termenelor convenite.


Echipele noastre de personal calificat includ:

 • Sudori
 • Fabricanti si montatori de tevi
 • Montatori și strunjitori mecanici
 • Lucrători din tablă și izolatori
 • Electricieni
 • Sablatori: grit și presiune ultra-inalta
 • Schelari
 • Curatatori rezervoare si curatatoari generali
 • Vopsitori: spray fara aer si pensula
 • Dulgheri
 • Tamplari si mesteri
 • Tapiteri
 • Faiantari si Carpetari
 • Instalatori

Prin intermediul retelei noastre internationale de parteneri si asociati, avem expertiza pentru a oferi atat forta de munca, cat si solutii de proiecte la cheie – oriunde ati avea nevoie de ele – la costuri competitive. Oameni, locatie temporizare – cele trei ingrediente ale propunerii noastre de valoare pentru dvs.


Contactati-ne pentru a afla mai multe.

Te Ajutam la Fiecare Pas

Gaseste jobul dorit, descarca formularul nostru, completeaza toate informatiile solicitate si trimite-ne impreuna cu certificarile tale. 

 

Noi ne vom ocupa de restul.

ABONEAZA-TE

Primeste informari despre joburi noi direct in casuta ta de mail.

Mesaj restrictii Covid 19

Din cauza situatiei Covid 19 din Romania, vizitele neprogramate la birourile Fair Time Recruitment sunt suspendate.

 

Va rugam programati o vizita la birou sau un interviu telefonic apasand butonul de mai jos.